Monday, 4 June 2012

Jom skodeng winning slogan

..

sejujurnya me masih merangkak2 bab2 slogan ni..

ni slogan2 yg menang and disiarkan dlm SDK June---contest Avon ni..ramai comper yg menang..ada nama wansteddy gak tu..



me join gak tapi tak menang :p lame slogan by me :p

 

7 comments:

Aju Mohit said...

kene belajar lagi ni, skrg ni kalau nmpk contest mana2 mesti tingat MZ, nak join? heheh mcm tak yakin je

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

perasan jugak ada wan punya slogan.

Chekgu Azrine said...

Saya pun failed klu nk suruh bt slogan...haha

transformed housewife said...

selalu contest yg ada slogan yg lemah sikit ni. tak pandai nak buat jd "catchy".

Em's Family said...

rajinnya la hai u buat auto publish yer.. kagum betul, harap one fine day, nuffnang realize u n dapat sponsored post...

by the way.. i read wan's slogan too, jiwang u..

tak payah publish comment i pun tak pe.. just nak cakap dengan u je

mama_umar_maryam said...

zt pon klu tgk contest yg slogan based trus malas kn bace dah,hehee

tiefazatie said...

wah...ifa xpernah join contest2 majalah nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails