Monday, 18 June 2012

Hasil rembatan yang bernilai RM650

.. semlm MZ, hubby & kids singgah kat Anakku @The Curve--sengaja nak shopping kat sini sbb ni antara butik anakku yg terbesar kat Msia..kiranya byk sgt pilihan brg...



 syok shopping2 sbb guna voucher ajer--rezeki anak2 me hasil contest dari majalah SDK and majalah Pa&Ma...memang sgt mengujakan, sbb me just amik apa2 yg me berkenan :) my zharfan siap ckp --rasa mcm org kaya hahahhaha

nilah hasil rembatannya...masih ada lagi balance voucher --RM100++ lagi utk final trip shopping anakku (due 7 july ni)..me amik bottle cleanser, toys utk my kids, tisu wet, and bj2 utk my boys..kebykan baju harga RM50++ for one piece, ada yg harga RM70+ one piece sbb new arrival

me beria2 shopping bj baru utk my kids utk dipakai pegi cuti2 USS sabtu nanti :)
syukur alhamdulillah

shopping tanpa guna cash memang sgt menggembirakan :)





 

8 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye suzzzzzzzzzzz
bila ila nak merasa mcm suzz nieeeeeeee

Chekgu Azrine said...

untungnya MZ!!

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg sangat beshhhhh

mummy_ayu said...

bestnya shopping2.....

Nana said...

bez gile ok
soping baju raya skali nih hehe

Unknown said...

Shopping tanpa mengeluarkan cash memang sangat2 best!!!

ChemSO said...

Murah rezeki mz....bestnyeeeerrrr..jeles pun ada.

tiefazatie said...

wah...best tue sis!hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails