Monday, 18 June 2012

Hasil rembatan yang bernilai RM650

.. semlm MZ, hubby & kids singgah kat Anakku @The Curve--sengaja nak shopping kat sini sbb ni antara butik anakku yg terbesar kat Msia..kiranya byk sgt pilihan brg...



 syok shopping2 sbb guna voucher ajer--rezeki anak2 me hasil contest dari majalah SDK and majalah Pa&Ma...memang sgt mengujakan, sbb me just amik apa2 yg me berkenan :) my zharfan siap ckp --rasa mcm org kaya hahahhaha

nilah hasil rembatannya...masih ada lagi balance voucher --RM100++ lagi utk final trip shopping anakku (due 7 july ni)..me amik bottle cleanser, toys utk my kids, tisu wet, and bj2 utk my boys..kebykan baju harga RM50++ for one piece, ada yg harga RM70+ one piece sbb new arrival

me beria2 shopping bj baru utk my kids utk dipakai pegi cuti2 USS sabtu nanti :)
syukur alhamdulillah

shopping tanpa guna cash memang sgt menggembirakan :)





 

8 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye suzzzzzzzzzzz
bila ila nak merasa mcm suzz nieeeeeeee

Chekgu Azrine said...

untungnya MZ!!

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg sangat beshhhhh

mummy_ayu said...

bestnya shopping2.....

Nana said...

bez gile ok
soping baju raya skali nih hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Shopping tanpa mengeluarkan cash memang sangat2 best!!!

ChemSO said...

Murah rezeki mz....bestnyeeeerrrr..jeles pun ada.

tiefazatie said...

wah...best tue sis!hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails