Tuesday, 19 June 2012

Madagascar 3 | fun, entertaining, terbaekk!!

..

ari ahad lps, berkebetulan dgn father's day, me, hubby, kids kuar tgk movie kat cathay cineplexes e-curve

wpun dh agak lama Madagascar 3 ditayangkan, tapi panggung still almost full house tu..weolls tgk tayangan pukul 1 pm.


jln citer, memang besh and fun mcm part 1 and part 2 gak

part 3 kesinambungan part 2, part 2 diaorg (alex, marty , gloria, melman ie semua watak2 utama tu) balik ke africa, now part 3, diaorg rindu nak balik zoo new york ie tempat asal diaorg, so kiranya cabaran utk balik tempat asal lah...diaorg kena join circus sbb tak nak bagi kena tangkap, ada watak jahat ie nama DuBois ie polis/animal catcher yg nak tangkap alex utk bunuh and amik kepala alex tu..

siyes terbaekk!!!

 

9 comments:

Mrs Ledibet said...

memang terbaik la..

Ezna said...

wahhhhhhh...nak tonton gak!

Chekgu Azrine said...

semua bagi feedback best citer ni..kena g tengok nih..

AyuArjuna BiGoshh said...

me tgk 2 kali, satu 2D satu 3D..dua kali tengok still boleh nak gelak2 lagi

kakchik@ella said...

belum tengok. tak sabar KC nak tengok.

ummi anum said...

nak tengok jugak lah..

Jaa said...

adeh, dh bertahun tak jejak kaki masuk pawagam....tgu citer ni main kat tv la jawabnya..huhu

Nana said...

aahah lawak gile kan dubois tu gile hebat hahaa

tiefazatie said...

ifa xtgk lg nie..huuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails