Friday, 8 June 2012

Cup cake pun ok

...

sbb me tak buat bday party utk my zharfan thn ni, so masa mlm bday tu, me bwk zharfan pegi kedai kek (Pistachios) and suruh dia pilih cup cake mana yg dia berkenan :) kira ganti bday cake hehhe then weolls singgah kat McD ajer...mula2 nak gi Pizza Hut, tapi zharfan tak mau sbb dia dh mengantuk :p





zharfan suka pakai kopiah lately ;)



10 comments:

mummy_ayu said...

happy birthday to Zharfan..semoga membesar jadi anak yg soleh...

Aleyn said...

Sedapnyer kek tu..

Bagusla tu berkopiah...alim jer nampak

Affieza said...

Cup cake pun ok kan...cute je tgk

Ibu Lala said...

so cute. nama anak saya pun zafran. Happy bufday Zafran. Semoga menjadi anak yang soleh dan sihat selalu. Enjoy your besday.

amirah said...

nmpk mcm abang2 sgt...good boy

Ezna said...

wahhhh petanda baik tu suzz....:-)

εïз mummyHaza εïз said...

happy birthday Zharfan.... Cute jekkk Zharfan pakai kopiah...

transformed housewife said...

yg penting dia ok.

Nur-nba said...

Comelnya Zarfhan berkopiah.. :D

Adyshariz said...

hapy birhday zarfan..dh macam ustaz nengok dia ni, sejuk je mata..moga menjadi insan yg beriman dan hebat di masa hadapan..insyaAlah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails