Thursday, 21 June 2012

Mengidam tahap kritikal

..

bukan preggy pun tapi time teringin nak mkn memang tak dpt ditahan2 dah..

me mengidam (kerap plak mengidam lately) psl nak mkn spaghetii--and yg paling sedap bagi tekak me ialah the one kat KLCC food court (MILANO)--bagi me sgt sedap and kategori murah :)

sanggup me drive to KLCC tiap kali dtg angin pus2 nak mkn spaghetti--bukan tak leh msk spaghetti kat umah tapi tak sesedap yg dimkn kat sini :p :p

harga sepinggan RM8 ajer ni..siyes sgt byk and jrg2 me dpt habiskan full plate unless tgh straving (cthnya sengaja skip bekpes sbb nak mkn spaghetti time lunch hehehe)


uolls suka spaghetti ker..boleh geng dgn MZ :)
 

23 comments:

Matjoe said...

kalo mz blanjer, kite geng. kawan suka hok free

Suliana said...

ni lah tmpt saya suka mkn spageti :-) sedap. tapi dah lama tak pegi :-)

Pn. Sheila@CC said...

uwahhh... sedapnyer lg la sy mengidam gak ni tgk makanan best2... hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

len kali ngedet kat OU kita makan kat milano ya suzz hehehe

kakchik@ella said...

sedap ye suzie? KC slalu tgk oulet dia kat 1utama tapi tak penah singgah. pasni boleh la KC cuba.

Chekgu Azrine said...

MZ boleh geng dgn ank dara sya..smua hantu sphageti..huhu

mama tisya said...

suka gk...nasibaik dkt ngan opis kita tp idak la slalu mkn...hehehe....kita pn baru up entry meatball gk tp cheese meatball...

Peri PiA said...

saya suke :),yum!

GreenJade said...

wahhh sis tekak ala2 Italian gitu..hehehe

sy baru pas mkn spegeti carbonara..nyammm nyammm

zietyrahman said...

wah..kena try ni..

Mooniqueen said...

Kena try ni... Yum...yum....

Liza said...

Liza sgt suka spagetti bolognese... Boleh geng gak la... :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak penah lak ila makan sini sedang selalu lalau sbb ila tak bape suka spageti... ila boleh buat spageti

*∽ IZAN ∽* said...

wow memang nampak sedappp Suzie!!!

Ezna said...

x suka spaghetti..hehehe

Lida Rahim said...

Zaman muda2 dulu idok le makan spegeti ni.. Tapi sekarang ON je kalau dihulur spegeti terutamany carbonara

Nur-nba said...

Nampak sedap sangat..

Nur memang suka sangat spaghetti.. esspecially spaghetti bolognese.. :)

noris said...

sedap plak nmpk spagetti ni.

sall said...

Pehhh....sedap tu. Lama gak tak pekena spagheti ni.

Mama Adam said...

suke! suke! suke!

~nadyahoney~ said...

suke gak..nnt boleh try la kt klcc tu..

Nana said...

hehehe saya mmg suke spageti milano
mmg klw datang klcc
sure makan sini
bg saya pon paling sedap kt sini

tiefazatie said...

wah..nampak pun sedap!
leh try nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails