Tuesday, 26 June 2012

Because my kids are obsessed with water | Pool @Hard Rock Hotel - terbaekk!!

..
 awas entry ini mengandungi banyak gambar

ni deco2 kat Hard Rock Hotel--ni tepi lift ni, kat level 6 yg mana terletaknya our room (657)

ni kat lobby/lounge

yayyyy masa utk main air!! MZ memang bwk bj mandi my kids siap2...MZ tak bwk utk MZ sbb leceh (nak minimize luggage), so MZ jd photoG ajer ler

siyes sgt cantik--artificial beach cum pool


my 3 heroes

see--the 2 boys yg sgt sukaaa main air

kiranya nilah aktiviti kami lps check in Hard Rock Hotel pd hari sabtu lps

air sgt jernih


ada mini water theme park gak


me tersilap bwk swimming suit ariff--actually me terbwk both zharfan punya..hehhe





ni kat jacuzzi

pasir sgt bersih :) so tak melekit2 mcm pasir kat pantai sbb bukan air masin kan

kaki MZ--main pasir + main air gaklah


our shoes..both MZ & hubby pakai skechers baru kami

ni kaunter towel, siap kena register and siap kena pakai paperband pergelangan kat tgn tu bila pinjam towel..towelnya comel sbb kaler oren jalur2


 

8 comments:

msredcheesecake said...

mak budak pun suka main air ni... cantik pool dia...

Mrs Ledibet said...

beshnyer...

Nana said...

wah sonoknye
hepi je nampak diorang

Ezna said...

menariknya hotel ni :-)

Syima Emi said...

mmg best kan dok sini kan MZ... lagi best sebab free.. hehehe.. next time, kena dok hard rock hotel bali plak.. hehehe..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ZHARFAN NAMPAK SANGAT HAPPY MZ..

tiefazatie said...

wah..sgt2 suka nie the boys..=)

mama tisya said...

bestnye pool pastu ala2 pantai gk...cantik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails