Thursday, 14 June 2012

Dalam hati ada taman | It turns out to be a shopping spree for my kitchen

..
tghari semlm, staff hotfm call me tanya me nak beli apa utk dapur me--utk shooting sabtu ni..
so benda2 wajib beli--oven, stand mixer, weighing scale, set balang biskut ...so me pun kuar shopping dgn that staff--pegi AEON 1U & parkson 1U.





then me boleh beli apa yg me nak..so me pilih utk beli set corelle + corning ware (value RM2k) utk corelle ajer :)

so me sgt lah teruja sbb dpt set yg dh lama me mengidam (design country rose)

ari ni me nak kuar beli beli brg2 utk baking biscuit for the shooting--nak beli beli acuan biskut, kayu penggelek, tepung gandum etc etc :)

tq hotfm & nestle everyday :) :)

 

8 comments:

Ezna said...

wahhhhhhhhhhhhh corelle...rezki u sangat murah + murah and murah suzz....teruja i...

amirah said...

bertuahnya MZ ni.. : )

AyuArjuna BiGoshh said...

beshkan :)

Chekgu Azrine said...

tersangatla best dan jeles la MZ..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah wah wah.. beli lebih tak boleh ke? pass kat ila haha

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mmg murah rezeki la suzz ni, selalu menang, tahniah k, hope menang lagik lepas ni

Nur-nba said...

Memang murah rezeki Kak Suzie.. Corelle tuuu... :)

tiefazatie said...

ya allah..murah rezeki sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails