Wednesday, 27 June 2012

Bilakah kali terakhir anda shopping online..

..
me??...
pagi td ngeh ngeh ngeh

ter beli bj sbb nampak ada org jual kat FB

ni bj yg me beli..

ari tu masa nak pegi holiday kat singapore--i telah membeli bj baru gak..(lebih dari sehelai)

so pg td tak de reason pun kenapa beli..cuma rasa berkenan ajer hehhe

note : ada few readers tanya link baju yg me beli ni..me beli kat FB, nama seller tu Azian Sani
ni linknya: LINK
 

16 comments:

Aku Ibu Muda said...

me? smalam...hihi...pg td dah sampai :)

Liza said...

Akak, saya dah lama cari baju design camni. Nak beli jugak. Boleh bagi link dia? Berapa hengget kak?

Cute Mum said...

cantik..
tahun lepas last beli online..
tapi tak sesuai.. terus tak beli dah..

Mooniqueen said...

Perempuan memang tak boleh lari dari bershopping.. Hehe..

Chekgu Azrine said...

MZ kan suka dress..mestila belikan..hehehe

Oshin said...

baru je membeli semalam hahaha esok sampai la kot barang....beli cardigan :D

intanloveamir said...

sy pulak byk beli baju utk anak2...

Huda said...

semalam :) hehehe..kak..sy pun berkenan baju ni zariya tshirt kan..sesuai gak tuk nursing :) tp lom beli lg..tggu next week lak..

shaerin said...

tadi last . tapi slalu beli lens dgn beg sahaja . baju semua xberani takowd tak sesuai .

Nana said...

pertama kali soping baju online minggu lepas kt poplook haha..sebelum ni xsuke soping baju online tp sebab dah tgk sendiri kwn2 pakai bj tu br berani bli online

transformed housewife said...

sblm bersalin mmm dlm akhir bln lps kot. beli set bersalin.

Liza said...

TQ MZ. Tp xdpt cari design yg MZ suka tu.. So comel. Tp risau gak xmuat saiz saya.. huhu...

AyuArjuna BiGoshh said...

canteklah..kat gb pages mana ni..naklink heheh

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik baju tu, tapi kita tak berani nak beli online la suzz

tiefazatie said...

hee..ifa..erm..kena simpan dulu duit..baru la blh shoping2 nie..
gaji ngam2 je kot..huu

mama tisya said...

tk pernh bli bj online cz takut size tk ngam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails