Wednesday, 27 June 2012

It's proven : The best attraction in USS | transformer's ride @Sci-Fi City

..
 okeyy kami memang rushing pegi kat Sci-Fi city sbb berdasarkan research and pembacaan, queue kat sini sgt panjang sbb ramai org nak naik transformer's ride

ni signboard yg merata2 dijumpai dlm USS

okey..kami dh sampai kat pintu masuk transformer's ride...ariff tak leh naik sbb tak cukup ketinggian..so me naik dgn my zharfan ajer..papa jaga ariff
 tak leh snap pic time naik ride, so posing2 siap2 kat luar

ni kat luar..khas utk posing2 ni



 so..terbukti memang sgt besh naik transformer's ride tu!!!!!!!!!! kena pakai speck 3D..so nampak kita real seolah2 part of the fight/scene, boleh rasa special effect like percikan air (hujan), gegaran etc etc...me & zharfan queue selama 15 min ajer..so not badlah lps naik ride terasa sgt happy and excited heheh kira PUAS ATI lah!!!!

then lps naik ride, memang akan melalui souvenir shop--semua ride pun is designed in that way utk maximize kebarangkalian membeli-belah souvenirs heheh

hasilnya.my boys beli one transformer's toys each, harga 9.90 SGD each, so total SGD 19.80 toys utk my boys..okeylah tu..memang me bagi amik yg within budget ajer


then of course akan nampak cyclone ni ie roller coaster...memamng budak2 tal leh naik..so weolls lalu ajer ler...kalau me dtg dgn adik lelaki me konpem me akan naik benda ni hehhe





Ariff requested nak posing dgn keta ni..ariff sgt suka apa2 car yg sporty...

zharfan pun posing gak dgn keta kuning ni

me snap pic my 3 heroes...

then kami menuju ke Ancient Egypt plak...
 

9 comments:

Chekgu Azrine said...

sakan betul MZ..bestnya..jeles jek

Ezna said...

Posing ngan kete Bumblebee Transformer!!! Kete Chevrolet....Nampak sangat best la !!! errr ni buat bersungguh nak kena pergi jugak 1 day....

Aida Ikmal said...

waktu i pegi awal tahun lepas transformers the ride takde lagi huhuhu macam nak kena pegi lagi ni

adieha said...

hi. jom join my giveaway contest. http://alturl.com/phha4

tiefazatie said...

wah..best tue sis!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aaaaaaaaa.. kalau anak ila pg tak taula jadi apa kiki

Nana said...

teringin nak g..
tp pasport pon xde heheh

biskut chipmore said...

best kan kak 3d transformers tu.. baru pegi bulan lepas

mama tisya said...

mmg transformers ni yg paling best...tisya nasibaik ketinggian ngam2....

suka la zharfan and ariff posing kt kete tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails