Tuesday, 12 June 2012

Bershopping dgn gumbira @Skechers 1U

.. ari ahad lps, sempat gak MZ singgah kat Skechers 1U utk pegi redeem hadiah kasut tu..




staff Skechers yg layan MZ, hubby, mom & kids tu sgt frenly :)
mula2 MZ nak amik sandal then tukar pikiran la plak, last2 MZ amik sneakers sbb sneakers MZ yg brand Nike tu dh buruk bebenor (beli thn 2007 masa nak gi UK)

nilah hasil rembatan MZ & mr hubby..my mom punya vou, my mom bagi kat mr hubby lah sbb my mom tak pakai kasut2 jenis sukan ni..:)

mr hubby punya...limited edition ni..

MZ punya


ni harga kasut MZ

ni harga kasut hubby
so total harga 2 psg kasut dekat2 RM700 gaklah..syukur alhamdulillah :) shoping tanpa merabakkan poket ;)
mr hubby kata boleh pakai kasut baru nak gi cuti2 USS nanti ;)


 

7 comments:

sweetsourlife said...

lawa kasut yang women punya tuh..tapi harganya mahaaaal. student lagi. tak mampu lagi nak beli

Ezna said...

cantik la kasut u :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kasut tue boleh buat aerobik hehe

Chekgu Azrine said...

betul Mz..kalau nak pakai duit sndiri..takla kot erk.. hehehe

Nur-nba said...

Kak Suzie memang peminat kaler pink.. Cantik kasut ni.. tambah2 dapat free.. Beruntungnya.. :)

Em's Family said...

waaaaa u dapat shape up.. best nyer..!! i dah lame adore skechers shape up.. congrats MZ

tiefazatie said...

wah,..serius sis sgt2 bertuah tau..

ble la ifa dpt jd mcm sis nie..
kena usaha byk nie..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails