Wednesday, 13 June 2012

Lagi rezeki dari Johnson & Johnson

..
 syukur Alhamdulillah sbb masih ada lagi rezeki me dgn J&J..


ni contest yg MZ join..J&J memang byk jer contest sepanjang thn..contest ni based on creative signature..MZ bantai hentam ajer buat siggy (ala2 buat drawing ngeh ngeh ngeh)..wansteddy menang 2 vouchers sbb winners picked daily based ni..



spa voucher ni sampai masa MZ kat mekah..dh lama MZ tak pegi spa..so sgtlah happy bila dpt pegi spa FOC ni ;) value pakej spa ni RM480 siyes besh :) :)

 

12 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

pergi sama2 nak?? hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dekat dgn opis kita...dalam 10 minit, Sunway Giza my xopis dulu...selamat berspa

Fazlinil Irma said...

memang best bila tgok harga. untung MZ. free. :)

Peri PiA said...

ape?spa?pia suke,jeles ni hihi :P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pgla kat putrajaya tue.. ila ada buat entry spa true harmony .. best jugak

biskut chipmore said...

bestnya MZ dapat pegi spa.. relaks la pasni.. tahniah!!

Ezna said...

i tak masuk...peram peram peram jadi pekasam terus...hehehe....siyes i tak reti siggy nih....shud try one fine day gak la....

Nur-nba said...

Selamat ber"spa"... Bestnya.. Boleh hilangkan lenguh2 badan lepas balik dari umrah.. :)

εïз mummyHaza εïз said...

belakang centre haza.. jom pi sesama :P alhamdulillah haza hntr 1 penyertaan then dpt... :)

Mama Adam said...

wah... seronoknya. gebu lepas ni :)

Wansteddy Tales said...

xsuka berspa, even voucher dr cnts watsons lepas pn xsempt nk redeem lagi ><

tiefazatie said...

sis..murah rezeki sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails