Thursday, 28 June 2012

@Ancient Egypt

... masih lagi entry cuti2 USS ni..sbg tatapan MZ and kids di kemudian hari

 ternampak perempuan kaki galah..so mr hubby pun tlg snap pic MZ

nilah Ancient Egypt--sebelah ajer Sci-Fi ni

tu signangenye..semua pic ber4 me memang guna tripod (gigih mengusung ke sana sini tu)

ni kat depan rides Mummy Revenge, kami tak naik pun sbb utk dewasa kan, kids tak leh naik...and time ni cuaca extremely hot..memang berpeluh2 mcm mandi dh ni..

mr hubby request nak posing dgn org tinggi ni..MZ gelak2 sbb dia tak pakai baju ngeh ngeh ngeh

so kami pun naik rides ni ajerlah..sbb tak panjang queu and memang family rides :p

ni MZ snap pemandangan semasa naik Treasure Hunter rides tu..

ni tempat parking stroller..ada kat mana2 pun dlm USS tu..

next kami pegi Far Far Away plak..ada castle!!!!!!!!



5 comments:

intanloveamir said...

bestnyerrr p USS...harap2 satu hari nti trcapai gak hasrat nk ke sana..;)))

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

huaaa..mummy revenge tu sangat mengerikan...nak tercabut dada rasanya...siap beli gambar yang diaorg snap kat dalam masa kitaorg tgh jerit2 tu...memorable betul

Ezna said...

bestnyer...

tiefazatie said...

sgt untung sis!

mama tisya said...

tisya takut ngan org tgi tk pki bj tu..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails