Monday, 25 June 2012

Hard Rock Hotel Singapore | it rocks babe!!

...

awas :  entry ni mengandungi byk gambar

we were greeted by this large pool!! ni pool kat Hard Rock Hotellmy kids dh tak sabar2 nak mandi ni...perhatikan pagar nya ada gitar2 and note music..MZ cepat2 pegi kaunter utk check in..masa ni pukul 2.30 pm..standard check in 3 pm, tapi boleh jer check in awal sbb may be dh byk ready/available room pun ari tu


this is our room!!! deluxe room with  2 double beds! so MZ share katil dgn mr hubby, zharfan share katil dgn ariff ngeh ngeh ngeh

rate/harga bilik ni one nite ialah from 423 USD ie kalau convert average RM1500 satu mlm...that explains why tak ramai Malay yg dok sini..hardly MZ nampak Melayu kat hotel ni masa MZ sampai....ramai mat salleh and chinese..MZ pun kalau guna duit dari poket sendiri rasanya tak mampu gak nak byr (syg gak nak spend RM1500 utk one nite stay)...syukur Ya Allah kerana mengabulkan wish list MZ thn ni ie cuti2 obersi ...comping byk merealisasikan impian MZ

ni tea/coffee making facilities

excitednya MZ tgk set toiletries ni..rak comel tu bentuk gitar okeyy!!!

ada tv lcd yg sgt besar..rasanya 46inch..byk channels ni!!

okey..kita posing dulu :) MZ paksa mr hubby posing gini..mr hubby tak suka sbb katanya nampak tak sopan..MZ rasa nampak sweet ajer kalau posing gini hehehhe

free style--MZ usung tripod okeyy utk cuti2 USS ni ..kami pakai bj theme kaler merah :) merah nampak ceria and fun!!!

ada nama MZ kat screen tv--mcm MZ pegi Disneyland Hotel gak :) ada welcoming message kat screen TV...

rockers kecik ker ni --siyes katil and bantal sgt empuk mcm kat Disneyland Paris Hotel...bila dh landing terus rasa tak larat nak bangun hehhehe

my beloved zharfan ..suka main lompat2 atas katil..so dh bersepah lah katil sejurus slps settle posing2

one happy mommy with 2 heroes ..syukur Ya Allah atas segala kurniaanMu

yaaayyyy ..

siyes MZ suka bekas bentuk gitar ni ..sgt unik!! dpt set berus gigi, lotion, and set2 biasa (cotton bud, shower cap etc)

mr hubby paham bininya suka posing so tq yer abang sbb jd photoG . mr hubby kata bilik ni cantik so okey jer nak posing2 :) MZ pakai tudung awning layer2 yg MZ beli masa nak attend event Ibu Ratu Hatiku Harmoni--now MZ suka plak pakai tudung layer2 (ala2 fareeda) tapi MZ beli size MZ so ngam2 cover dada--tak jumpa size L ..jrg tudung awning yg cun2 size L kan...


Ariff buat peace ker apa tu

Zharfan posing tepi mirroryg besar dlm bilik

tak abis2 lg posing ker MZ--perhatikan gambar2 kat dinding--MZ tak kenal pun sapa ntah


view dari bilik kami..ada cable car

tix utk masuk USS!! MZ dpt gak free tix utk masuk maritime musem and dpt meal voucher utk mkn2 dlm USS bernilai 40SGD


dpt bedroom slippers...and ada bath robe gak..MZ guna dgn jayanya!!

next entry -- how do we spend our Hard Rock stay?...;) tunggu
 

10 comments:

Jiji-Fify said...

best sangattttttt!!! yg tengok ni pon dah rasa best, apatah lagi yang alami sendiri.hoho..

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

ADEEYA said...

Bestnyeeee! :D

AyuArjuna BiGoshh said...

memang sangattttttttttt besttttt

Liza said...

bESTNYA mz.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sangat best!!

Ezna said...

oh my...sangat best...

Oyis said...

kak suzi, itu gmbr jimi hendrix kan? rocker/pemain gitar terhebat 70an, kalo x silap mata saya tgk gmbr2 tu lah.

apapon, mmg dasat bilik tu. kalo ada rezeki teringin nak gi USS jgk

~♥ iella ♥~ said...

Bestnya. Tengok gmbar pun dah rasa teruja. Tapi bila boleh smpai sana erkk..?

tiefazatie said...

wah..ebst tue sbb semua free!

mama tisya said...

bestnye..gitar tu bole bw blk ke..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails