Tuesday, 26 June 2012

@trademark USS | globe berpusing2 daaa

...

 lps siap mandi-manda, kami ronda2 kat luar Hard Rock Hotel, then ronda2 kat luar USS gak yg bersebelahan ajer dgn Hard Rock tu..time tu pukul 5 pm...so MZ excited nak bergambar kat globe yg tulis perkataan Universal tu


tapi kan....
cabaran utama, globe tu berpusing2...so nak kena betul timing agar perkataan UNIVERSAL tu betul2 nampak

and cabaran kedua..memang sepanjang masa ramai org posingt2 kat sini..so susah nak cari timing betul2 clear tanpa org2 posing2 kat tepi2 or kat belakang2 kita..ish ish ish

jom tgk hasilnya





kan ramai org kat sini


so pic kat atas adalah hasil posing hari pertama

jom tgk hasil posing hari kedua plak..

masa ni pukul 9.30 pagi Ahad 24/6/2012






next entry...kami dlm USS...

 

7 comments:

Chekgu Azrine said...

untung MZ sampai jugak kat USS..jelesnya..hehehe

Eliss Mie said...

memang x dpt la nak amik tulisan penuh yer, x muat frame :)

*∽ IZAN ∽* said...

uwaaa dah sampai USS!! besttt nyerrr!!!!

Fai Shaklee said...

ni baru entri pembukaan... baru gambar globe jer tuh... sure entri USS ni sampai 3-4 episod. gurau2 je,jgn mrh ye kak. hihi ^__^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

OH BERPUSING KER? BARU TAU HAHA

tiefazatie said...

untungnya..ble la ifa nak smp nie..hee

mama tisya said...

mmg pyh nk dpt timing yg cun cz rmi org dok posing2 kn...best la cz hard rock dkt je so bole byk kali jln2 sekitar tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails