Thursday, 28 June 2012

Won lil cash from Hey Baby contest

..

won lil cash from the contest organized by Hey Baby diapers...the best part, both my name & mr hubby sangkut..alhmdulillah...


contest ni lucky draw based..kena beli product/diapers Hey baby--me beli then me bagi kat my lil niece sbb my ariff pakai brand mamy Poko ajer

me beli 2 packs so me antar 2 entries, satu nama me satu nama mr hubby

hadiahnya cash RM150 each..PIC kata nak courier the cheque in 4 week time

so total dpt ler RM300..contest ni baru jer closed, kiranya result sgt cepat ni :) :)

kebetulan kami tgh nak beli almari kasut harga RM300, so kira guna duit ni utk beli something useful for our home

ni borang contestnya...







note : ada few readers tanya link baju yg me beli semlm..me beli kat FB, nama seller tu Azian Sani
ni linknya: LINK
 

8 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah sekali lagi

eima said...

ade beli tp tak sempat nk hantar borang sedey ....sanggup beli sbb nk masuk contest ....tp xde rezeki sbb time tu tgal lagi 4 hari nk ttp contest ....

bada said...

apakah rahsia anda selalu memenangi contest???


hihi...tahniah tau....

Mooniqueen said...

Suke betul tengok entry yang cerita dapat hadiah.... Bertuah sungguh u dear... Bila masuk selalu je sangkut..
MQ tak pernah umur lagi menang apa2...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

menang cash memang sgt best!! tahniah

tiefazatie said...

murah rezeki sis nie..=)
tahniah!

mama tisya said...

tahniah

Wansteddy Tales said...

kecik besar biler dapat cash tetap besh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails