Wednesday, 13 June 2012

Kasih menggebu

...

absence makes the heart grow fonder..memang berat hati setiap kali nak tinggalkan anak2 & mr hubby.. 2 minggu berpisah (masa me pegi umrah), rindu di hati Tuhan ajer yg tau... 2 minggu taklah lama sgt, compared dgn thn 2007 me tinggalkan mr hubby and zharfan selama 6 bulan kat msia...
anyway setiap yg pahit ada manisnya..manisnya ialah terasa kasih sayang makin bertambah2 and menggebu sbb lama tak jumpa kan ;) ;)

note : ari ni kena bertungkus lumus menyiapkan marking..go MZ go ;)

happy wednesday uolls!

 

7 comments:

eima said...

aku pun sama tgal takat 2 hari pun dah meracau dah

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

go go go...hope leh sattle ari ni then leh la story2 journey di umrah...tak sabo nak baca..

Puan Fifiey said...

Salam perkenalan.. akak dah join blog awak..apa kata awak join blog saya plak.. >>> kisahfirdausi.blogspot.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oo..ila ingat hsbd mz pun ikut sekali

Chekgu Azrine said...

Saya yg g indon 4hri pun xsaba nk blik..hehe..inikan plk 2mggu..xsanggup kot mz..

Ezna said...

go suzz go...i remember u YM me all the way dari UK. err err masa tu i pun rindu kat u.....

Nur-nba said...

Dapat bayangkan macam mana perasaannya bila orang yg kita sayang jauh di mata..

Nur baru je selesai marking paper Mid-Year Exam.. Cuti sek yg lepas memang rehat puas2.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails