Sunday, 10 June 2012

Menjamu selera di awan biru | perut mudah terasa lapar

...

kalau naik MAS memang tak de prob bab2 mkn2 ni sbb tix dh cover mkn2..
kalau naik AA, kenalah bayar sendiri kalau nak mkn2..kalau pre-order jd murah sikit..

masa balik dari Kuching ari tu, my zharfan nak mkn dlm flight, me tak per-order, so beli on the spot...harga RM18 ni..tapi sedap rasanya!! abis licin my zharfan mkn the whole packet :) ni antara menu terbaru dlm AA flight



note : biasanya me mkn nasi beriyani kalau me naik AA :)
uolls selalu ke mkn2 kalau naik AA?


9 comments:

SyUhAdA said...

klau jauh ,order la..klau dkt x kot..hehe..

Ezna said...

me tak makan pun....tapi...coming soon ke aussie, me pre booked makan 2 x :-)

mama_umar_maryam said...

slmt kembali ke msia mz..anak2 mmg suke nasik ayam AA nih ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jarang naik fligh kecuali opis sponsor.haha

'Aina anak Haji Zul said...

selalu juga..kalau x pn, time f.a lalu, selalu buat2 tida kalau kena seat kat tepi laluan.. :D

Chekgu Azrine said...

pernah sekali je makan masa gi Bandung..makan nasi padang..

Nur-nba said...

Tak pernah naik AA.. Kak Suzie, selamat pulang ke tanah air.. :)

Affieza said...

xpun...biasa naik dlm Malaysia je so kejap je xorder lah

Nana said...

Klw flit sejam mmg xmakan
Tp klw flite 2 jam mmg amek makanan heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails