Saturday, 30 June 2012

Some random pics @Hard Rock Hotel Singapore

.. 
awas entry ini mengandungi banyakkk gambar

entry cuti2 USS masih berbaki few more entries..so ari ni just nak tepek pics ajer..mixed pics ni kat Hard Rock Hotel Singapore..utk tatapan MZ di kemudian hari and may be kalau blog ni masih wujud, bolehlah zharfan & ariff tgk pics kat blog ni bila diaorg dh besar/paham

ni deco2 dlm hotel..kat tepi guest lift kat lobby ni

ni bilik kami..nombor 657

ni dlm lift..posing dlm lift sbb lift ni sgt cantik ..gemerlapan gitu

some other deco2 kat lobby hotel

ni kat depan hotel ie main entrance






papa snap pic kami ber3

 then kami mintak tlg staff hotel snapkan pic ber4..papa tak nak guna tripod pdhal MZ gigih usung tripod ke sana sini

ni kat ceiling kat lobby hotel ie dongak kepala nampak lah perkataan yg besarr ni

ni kat tepi2 pool ala2 beach tu

ni signange 

 ni masa breakfast kat hotel pagi sabtu 24 june 2012

antara menu yg kami boleh mkn tanpa was2..yang lain paham2 ajer ler

lepak2 kat lobby hotel

my boys dlm lift
ni kedai yg jual souvenir brand hard rock..mahal banget sih...sbbnya t-shirt pun harga 42 sgd, kalau convert to RM jd RM100++ tak mampu dek non , me cari FM tapi tak de yg sebijik2, ada yg set ajer harga 30 SGD so me tak beli lah..me beli FM USS ajer

nilah tempat kami breakfast ie nama STARZ restaurant, kat lobby hotel ni


ni dh kat luar hotel

ni snap2 sambil jln kaki ke USS



tu nampak USS kat belakang me, time ni dlm pukul 9 am, pagi lg ni so tak ramai lg org

kedai candy yg comel..kat msia pun byk jer kedai ni :p


5 comments:

Kak Aya said...

salam lama tak blogwalking....hati dah lama teringin nak ke sini, belum ada kemampuan lagi.seronok nampaknya MZ& family ..

Hanim said...

Sgt2 best x terkata. Bila lah akn dpt melalui pengalaman sebegitu. Huhu...

shera haifa said...

woo mewahnye dalam lift..

Chekgu Azrine said...

tunjuk gambar2 pun dh buat kami teruja nak ke sini..huhu

tiefazatie said...

wah..bestnya..ble la nk g nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails