Monday, 25 June 2012

and we arrived @Singapore

..

actually ini adalah kali kedua MZ jejak kaki kat Singapore..kali pertama masa thn 2007 , masa tu MZ dtg utk course ie MZ kat Singapore selama seminggu..MZ dtg sorang2 jer time 2007 and MZ naik Singapore Airlines..so this time MZ naik bas tapi bersama yg tersayang and dtg bukan utk fenin2 bab2 keje, dtg utk bergumbira :)

Aeroline turunkan semua penumpang kat Harbourfront Centre


ternampaj bunga2 ni masa jln kaki dari Harbourfront to Vivocity..Vivo tu nama shopping malls...kami kena pegi Vivo utk amik monorail utk pegi Sentosa Island where Hard Rock Hotel and USS are located

so kami naik monorail--satu stesen ajer pun , dlm 2 min gitu naik monorail ni..tix dh termasuk dlm pakej HardRock& USS

ni view dari dlm monorail--sempat lg kuarkan DSLR utk snap2 pic

yayyy kami dh sampai kat Sentosa Island!! so kami cari signboard utk pegi Hard Rock Hotel

antara kedai2 yg kami lalu masa jln kaki ke Hard Rock Hotel--dekat ajer pun, dlm 5-10 min jln kaki sambil posing2

MZ & kids..penat ni sbb baru turun bas & monorail---and cuaca SGT PANAS!!!!!!!!!

kami nak sampai kat Hard Rock Hotel dh ni

Hard Rock Cafe tu just outside the Hard Rock Hotel...

next entry--Hard Rock Hotel syg sgt BESH!!!!!!!
 

10 comments:

Chekgu Azrine said...

dah sampai sentosa island dlu..masa honeymoon dengan Mr Hubby.. masa tu belum ada USS..hhuhu

Ezna said...

nak bc nak bc review !!!

Eliss Mie said...

comel tengok candy yang bergantungan tu :)

mummymer said...

i tengok gambar2 u.. serious nampak best.. the bus look amazing, and dapat duduk hard rock hotel lagi..

anyway, ni u menang contest ape yer.. couldnt remember, banyak benor dah u menang :)

mummymer said...

its me = ibu emir

ADEEYA said...

Me nak pergi USS tak pergi2 lagi huhuhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

SENTOSA ISLAND memang sangat best!!!
Most of JOHOREAN naik bas jugak ke sini!!

Nasuha said...

wau..bestny pegi Singapura..

tiefazatie said...

wah..bsr lg candylicious sini!

mama tisya said...

cantik pokok candylicious tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails