Tuesday, 8 May 2012

Full story | MY BIG WINNING - ceritera prize-giving Anakku SDK, Anakku Pa&Ma

....

Event : Majlis Penyampaian Hadiah Anakku SDK & Pa&Ma
Date : 4 May 2012 (Friday)
Venue: Karangkraf Shah Alam (auditorium)
Time : 9 am-10.30 am

Antara majlis penyampaian hadiah yg sgt besh yg pernah me attend...majlis berjalan lancar dan agak punctual...masuk2 ajer memang dh nampak deretan hadiah..memang excited abis lah gitu hehehhe

ni pentas penyampaian hadiah..me attend event ni dgn my mom, my ariff and mr hubby..zharfan tak attend sbb pegi skool

tak sangka...dua antara deretan baby stroller ni jd milik me &mr hubby, dan juga dua buah hamper

double besh sbb both me & mr hubby menang utk contest ni..penaja yg sama cuma magazine yg berbeza..both pic lil ariff (majalah pa ma pic ariff solo), majalah SDK pic ariff & mama..me menang hadiah tempat kedua... kat atas pentas tu wakil anakku, editor SDK and editor Pa&Ma

hadiah me & ariff---stroller & hamper worth RM1k and voucher RM500

then turn mr hubby plak naik pentas...mr hubby salah seorang drp 5 org pemenang utama utk majalah pa&ma..hadiah2nya ialah cash (cek) RM500, hamper RM1k dan voucher RM1k

bergambar beramai2 dgn semua pemenang hadiah utama (1st-3rd prize magz SDK)...sedikit kelakar sbb me & mr hubby gilir2 bwk lil ariff naik pentas...sbb ariff bolot 2 hadiah gitu hehhee

 turn mr hubby plak berposing dgn ariff - pic beramai2..yg pegang pic baby tu adalah wakil sbb baby tak dpt dtg..baby &family pegi holiday, wakilnya ialah uncle that baby girl

then ada jamuan mkn2 lps abis event--ada bihun +nasi lemak yg sgt sedap..me plak sbb sgt happy so tak lalu nak mkn..me mkn sikit jer..then nyesal plak bila time lapar tghari tu hehhehe

selonggok hadiah ....me memang nak let go/jual car seat and both strollers sbb my kids dh ada stroller pun (me memang pakai stroller/buggy brand anakku) --semlm me singgah kat anakku wangsa maju nak check harga stroller +car seat tu..stroller harga around RM439, car seat harga around RM339 gitu...

close up hamper...ada toys, kasut, bj,, feeding set, shower gel etc etc
 ni pic vou


total value hadiah (hamper, stroller, vou, car seat) utk both mine & mr hubby winnings ialah RM4k..indeed one of my BIG winnngs utk anak2 me thn 2012 ni..and part of vou memang utk my nieces and nephews :)

syukur alhamdulillah:)
 

18 comments:

My Gorgeous Bunch said...

tahniah... murah rezeki mama... kita masuk contest juge... tak pernah menang pon... ada pown consol jerk... huhuhu...

hasmiza said...

tahniah kak suzi..bestnya tgk akak menang...bg la tips nk menang jgk =)

eima said...

tahniah kak ... lil arif ni mmg sentiasa murah rezeki kan...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg sangat best!!

Fazlinil Irma said...

tahniah MZ.

sy nak book car seat boleh. nak tanya kawan kut dia nak beli.

amiey lee said...

memang beshhhhhhhhhhh yang teramat sgt.. alhamdulillah seronokkk sgttt tgk rezeki mz yang meriah ni

mama tisya said...

hah smp 2 stroller dpt..mmg best la..tahniah mz & hubby

Chekgu Azrine said...

Tahniah.. giler besh hadiah2 dia.. lucky u!!

εïз mummyHaza εïз said...

murah rezeki mama.. congrate.. me dah ade stroller klu idak boleh membeli hehehe.... :)

AyuArjuna BiGoshh said...

memang sangatttttttttt beshhhhhh

pacubob said...

tahniah suzi.....berbaloi2 join contest kan....:)

mamaRIFQY said...

wowwwwwwwwwwwwwwwww!!! speechlesss......sbb hadiah yg besh

** oopss..buggy tuh nak jual gak ke

ummi_khalish said...

tahniah suzi...murah rezeki...berapa ye agak2 harga stroller tu?teringin nak beli..tapi nak tanya harga je dulu...pelajar rantauan ni x mampu nak bli mahal2...hehehe....

Em's Family said...

best sangat dear.. :) congrats to u, slogan u sure super best :)

tiefazatie said...

tahniah sis..murah btol rezeki nie..

Cutemama1702 said...

alhamdullah...murah rezeki... semoga dimurahkan rezeki lagi... seronok tgk blog akak hehe besh sgt2.... teruje tuh..

Hanim said...

Kalu dpt car seat pink yg pic belah kiri tu, sure aku rembat dulu. Comel banget.

Myra Jay said...

Tahniah kak ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails