Tuesday, 29 May 2012

Kami akan stay di sini | soon

..
 our USS holiday is confirmed, and kami akan stay di hotel ni...


yeszzzaaa Hard Rock Hotel Singapore!!
me check rate kat website..one nite stay costs around 638 SGD...wohoooo..mahalnya...
tq PTS :) :)
rezeki kami ber4..syukur Alhamdulillah

 

13 comments:

Ezna said...

Hard Rock Hotel? Whoaaa.....:-)

gadisBunga said...

fuh! rezeki tergolek golek namanya tuh! :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrr mzzzzzzzz

Chekgu Azrine said...

Tahniah lg MZ..fuhh..jeles btul!!haha

transformed housewife said...

seronoknya. tahniah.

amiey lee said...

wuhuuuu selamat berjimba di uss...

Ms and Mr Red Ribbon said...

baru tahu kat spore ada hard rock hotel... bestnyer, memang sangat bertuah mz nie... enjoy your holiday :)

Lin said...

Cantiknyer hotel tu...

Syima Emi said...

memang terbaik la hotel ni mz. congrats! lagi best sebab free!! hehehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lupa nak cakap ila ada tgok review satu blogger mmg cantik giler bilik kat sini

kakchik@ella said...

kat HRC hotel tu tak da restoran halal tp dont worry, dlm USS tu ada 1.

mama tisya said...

wah bestnye dpt dok hard rock spore

tiefazatie said...

wah..sgt best!syukur alhamdullilah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails