Tuesday, 15 May 2012

Ayam penyet bakar | terbaekk

....
me buat research psl cuti2 kuching melalui info yg me dpt dari forum cari.my...antara mknn yg dikatakan enak and worth trying ialah ayam penyet bakar

so our supir (abg Lan) telah bwk kami ke restoran ni utk lunch..

memang ramai org tgh mkn..

nilah juadah lunch me, mr hubby & my mom--memang sgt sedap!! harga RM9 per set ni..kalau kat KL, me mkn ayam penyet goreng ajer..ni ayam penyet bakar, memang menjilat sudu lah hheheh

nilah nama restoran tu :) :)

my mom yg tak berapa gemar mkn ayam pun ckp memang sedap ayam penyet bakar tu :)
our supir order mee jawa ajer..terliur plak me tgk dia mkn mee jawa..so me ingat nak try mee jawalah sementara berada di bumi Kenyalang tu...

nilah bilnya...reasonable ajer :)



note : ada ker ayam penyet bakar kat KL yer?

 

9 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

mcm sedap jer ayam penyet tu...

juelee said...

sedap nampak.. hehe nnt kalau g kuching kne try nie.. saya try nasi delapan je masa kat kuching ngan tea o 3 layer.. sedap gak

Eliss Mie said...

di shah alam, kat wong solo tu ada ayam penyet bakar tapi me nak yang goreng jugak :)

Suliana said...

Ada mak kat dapur penyet maju junction. Try iga bakar mmg mabeles :-)

amiey lee said...

memang sedapppp sukaaaaaa

Nana said...

xpenah jumpe lg ayam penyet bakar kt kl
ms g kuching org suggest raja ayam penyet
kira pemes kat kuchin

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada lagis atu tempat ayam penyet bakar yg best hubby kata.. tp tempat tue kena naik sampan

AyuArjuna BiGoshh said...

teringat2 ayam peneyet kat sunway piramid hehehehe

Oyis said...

x pernah mkn lg ayam penyet ni, baik dibakar mahupon digoreng. sbb masa 1st mari dulu x kedengaran lg menu nih. lama rupanya dah saya x balik msia huhu... nnt balik msia nak cari lah. terliur!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails