Wednesday, 30 May 2012

Sekali sekala shopping kat Airport | handbag idaman hati kini bukan lagi mimpi

..
 handbag Carlo Rino yg sudah lama me berkenan akhirnya menjadi milik me..

ni CR boutique dlm LCCT

yayyyy

nilah hand bag baru me..memang my taste design and kaler gini ;)

me beli masa kat LCCT, sehari sblm prize giving harmoni tu..
ada less 20 % so, harga RM429 jadi RM343

note : uolls bilakah kali terakhir shopping handbag?
 

15 comments:

Aju Mohit said...

Wahhh cantik!! Kali Terakhir Awal tahun ni hehhe

transformed housewife said...

comelnyo beg tu.

Noor Wahidah Mahat said...

seronoknya!! i pun suka handbag Carlo Rino!! cantik sgt!!

-madammondoq-

Rizki Pradana said...

setalah aku baca2, postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Lida Rahim said...

LR pernah beli luggage bag kat CR LCCT tu.. agaknya situ mmg selalu sale kan?? syok!!

LR baru jer beli last month.. beg CR gak tp kat sogo masa tu tgh sale hehe

Nieyl said...

ala...tomey nyer...nieyl pun de beli gak beg kat CR nie..tp beli time less la..xde less x mampu kot..hehe

amiey lee said...

dahlama tak shopping huhuhu

Cahaya said...

baru lepas shopping handbeg CR 2 hari b4 my birthday..memang suka dengan brand cr..hehe..tp kasut tak try lg..ok tak kasut cr?

Lin Azlina said...

wow! CR di hatiku

mama tisya said...

cute miut la hbag tu..cantik

Oyis said...

cantiknya beg tu! baru 1st time tgk ni ni pon dah jatuh chenta dgn beg org

Nana said...

last bli henbeg last year
thn ni dpt 2 henbeg free hahaa

tiefazatie said...

wah..sgt comel!lama dh ifa usha..tp xmmpu..hee

Chekgu Azrine said...

cantikla MZ..dah lama tak sopink handbag..

Kt Ariffin said...

i beli bag Carlo Rino at LCCT, then koyak tepi..i htr ke butik Suria Sabah,tpi dorg xnk buat..anybdy can give me idea???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails