Thursday, 10 May 2012

These remind us of Notts

....
 pics pokok2 hijau kat bwh ni me snap masa OTW pegi Pantai Santubong..mr hubby kata pemandangan mcm kat Notts ie in terms of susunan pokok2 di tepi jln...






kat bwk ni antara pic masa me kat Notts...specifically Wollaton & Riverside
V
V
V
V




 

8 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

redup jek kan klu pokok2 serupe gitu tanam tepi jalan... syok berangan ni :D

Em's Family said...

ha ahlah.. lebih kurang sama

Fazlinil Irma said...

betul.. mcm kat uk je. cuma msia xde la pokok bertukar musim.

sy pun bila lalu kawasan mcm ni terutama kat kampung. terus kepala ingat uk..

hanniKASIM said...

erm...tengok gambar ni terus terlintas "ni jalan on the way ke Santubong ni"..
pernah oustation ke sarawak last year. Cover the whole sarawak in a week...penat sangat, tp best dpt tengok tempat orang.

Chekgu Azrine said...

rindu Notts ye MZ..

tiefazatie said...

mmg sgt cantik n ie!

Affieza said...

Nice view..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

area mana nie mz? melawati ker? kat area2 ampang melawati mmg cantik sbb ada bukit2. kalau area2 umah dato yusuf haslam tue lagila cun2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails