Wednesday, 23 May 2012

Shed Compact saya | inilah rupa yg sebenar-benarnya

..
nilah rupa shed compact a.k.a portable store yg berharga RM1250 hasil menang contest...dari RRenovation magz
siap dihantar sampai ke rumah me dgn lorry..


cute jer shed ni..

boleh guna as play house hahahah tapi tak de tingkap lah :p

mr hubby kata nak letak penjuru pintu pagar, so nak kena alih ler lps ni..dua lelaki dewasa boleh angkat shed ni

me nak simpan brg2 yg me dh letak dlm kotak kat dlm shed ni..cthnya hamper2 like lotion, shampoo, paperbag (byk me collect!) yg me tak guna..and bj2 my kids yg dh tak pakai...
 me dh beli padlock pun utk kunci pintu shed ni ;)

 

9 comments:

suzzsuzie said...

tahniah ye suzi..mcm2 hadiah dpt..rezeki tu

Myra Jay said...

Besar jugak Shed ni kak ye.. ;)

asfiedaimpiana said...

Ala comei je, tgk dlm previous n3 igt besar sgt ;)

eima said...

cam jamban kat luar rumah kan...hehehehe

Huda said...

best jugak eh dapat benda alah ni, cam stor kecik ni, ada jual tak kat luar? hehe

Eliss Mie said...

memang utk outdoor laa kiranya yer..

Chekgu Azrine said...

untung..banyak bda dapat free..hhehehe

Hanim said...

Nk g melawat shed ni n kebas mana2 isi kandungannya yg bkenan. Hehehe.

tiefazatie said...

wwahah....sgt comel!untung sungguh sis nie..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails