Wednesday, 2 May 2012

Legoland Malaysia | promo tix priced at RM96

masa me kat Notts, kwn2 me ajak me pegi Legoland beramai2, legoland kat UK lokasinya somewhere near London...me tak dpt nak join time tu (thn 2010) sbb mr hubby keje...:(

so now legoland dh ada kat Msia...
kalau beli sekrg, tix harga RM96 instead of RM140 for 1 adult
ni linknya: http://www.legoland.com.my/Plan/Prices-and-Tickets/



note : agak2 nanti2 ada tak contest yg bagi pakej cuti2 Legoland heheh



 

4 comments:

Nana said...

wahh menarik ni
antara tempat yg nak pegi ni

mama tisya said...

ada tgk kwn yg kt london p legoland sana...best tul..tkpe dh ada kt msia leh la try kn..sure lps ni ada adiah contest tiket msk ke legoland

transformed housewife said...

muroh tu tapi rasanya kalu beli pun tokleh nok gi sbb baby kecik lg. takut nok bawok baby ke tempat ramai ore.

tiefazatie said...

menarik2..tp..adeh..mahal tue..sob2..ada kontest leh gak join..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails