Tuesday, 1 May 2012

My pride & joy | tahniah anakanda Zharfan Shah

grading/test taekwondo berlangsung pada ahad lps (29 april) di dewan muhibbah taman bolton
my zharfan white belt, so now dh dpt tip kuning... :)


masa sessi grading ni...semua white belt dari sek al-huda

proud to see him :)
ramai gak yg grading ni..majority indian students...other than malay and few chinese. trainer pun indian, examiner chinese + indian

me pernah gak merasa grading masa me join taekwondo zmn sek men dulu2 ;) terimbas kembali kenangan silam :)

selamat hari pekerja utk those yg singgah kat blog me ari ni :) uolls kuar jln2 ker :)

 

12 comments:

Kak Aya said...

Tahniah Zharfan!

Anak Kak Aya, Nadhirah dah terima tali pinggang kuning 3 minggu lps

sissyira said...

salam

kecik2 dah ada ilmu ni, besar nanti boleh jaga adik2..hehe

transformed housewife said...

tahniah utk anak Suzi. Anak sulung sy nok masuk taekwondo jugak tapi kami belum sempat nak bawak dia register. Sy dulu pun aktif taekwondo sampai peringkat uni.

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh tahniah zharfan

Ummi Dania Yasmine said...

jap lagi nak keluar beli kayu ping pong. Dania masuk Kelab Ping Pong pulak dah...

Tahniah anakanda Zharfan!!!

MOMOCHAN said...

Tahniah !
Ni tempat momo lawan sparring juga kat taman Botlon ni.HEHE mengimbau masa aktif dulu.Da masuk U ni tak sempak nk aktif da huhu :D

Mama Adam said...

wah!!! tahniah zharfan! adam, mama offer join taekwando xmo. huhuh

Sidratul Muntaha said...

at home
baking and cooking
jaman sekolah dulu aktif silat gayung.
dapat la cula hijo
lepas tu keje,belajo basic judo
lepas tu benti
sbb dah kwin

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lum lagi nie dok sengih je kat umah hehe

noris said...

tahniah zharfan. bagus kecik2 lg dah ada minat

Wan Anie said...

tahniah!
m 1st child hakim join taekwando kat sekolah tapi tak reg untuk grading dan exam... InsyaAllah next year.

tiefazatie said...

congrates zharfan!hehe..teringat dulu2 masa sekolah pun join taekwondo nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails