Tuesday, 15 May 2012

Apa yang berlaku selepas check-in

....
ari sabtu lps kami pegi stay overnite kat Concorde Shah Alam..plan asal nak stay kat sini masa bday MZ 28 April lps, then terpaksa ubah date sbb 29 April my zharfan kena attend grading taekwondo

ni pic me snap dari dlm keta masa kat traffic light

kami stay kat Deluxe Room..dpt 2 single bed...just nice for 4 of us

masa check-in ni dh pukul 4.30 ptg..sbb kami bertolak dari Gombak lps mr hubby abis keje

dpt 2 botol complimentary drinking water..bentuk design botolnya agak unik and cute

posing ber4...pic gelap :(  sbb memang cuaca kat luar bilik pun agak redup time tu

papa & kids..ariff sgt happy tiap kali tido kat hotel--katanya 'umah baru' hehehh

my boys pakai t-shirt baru yg me beli (guna vou) kat anakku

bilik kami kat tingkat 10, nombor bilik 1022..sgt strategik sbb view betul2 mcm lukisan kat dinding ie dpt tgk masjid shah alam dgn jelas!!

Mama & kids--MZ pakai tudung awning yg mana hasil contest dari magz SDK..lembut materialnya, sgt comfy

nak posing gak wpun gelap sbb mengadap cahaya

Mama suruh Ariff senyum then nilah hasilnya..


my fav's pic


my lil prince

set toiletries yg agak unik -tema black & white

besh stay kat hotel ni--rasanya 4 star (if not 5)...double besh sbb FOC :)
 actually ni kali ketiga MZ stay kat sini..1st time FOC, 2nd time bayar sendiri ;) then excited sbb dpt FOC lagi utk kali ke3:)







 

8 comments:

mama rifQy said...

Memang sangat besh la kan bile skali skaler tdo kat hotel.rezeki u datang free lak tu.mmg berbaloi baloiii

syawalsimpsons said...

untuk pertama kalinyer sue selama ni baca blog MZ tanpa komen..kali ni mau komen...MZ sangat la berseri tudung awning kuning gitu...yalo selama sue baca ni selaloo nampak pakai shawl atau bawal je...tapi tudung awning kuning tu mmg kena ngan muka MZ...terbaik la...suke je..jari asik la 2, 3X scroll bawah atas nak tgk balik..kui..kui..kui...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

SESEKALI UBAH ANGIN TDO HOTEL & FOC BESTNYE

Eliss Mie said...

kalau bulan puasa selalu kesini berbuka.. teringat2 kambing goleknya :p

AyuArjuna BiGoshh said...

me mmg suke tido hotel lagi klu ada bath tub...dpt tido hotek kat area kl dan selangor pun dah ok hehehehe

Suliana said...

Mmg mkn gmbr lil ariff :-) comel

Nana said...

bestnya tingn nak menang adiah hotel free dlm kl sebab klw nak bayar sendir mmg fikir 2x hehehe

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

suka sangat tgk gambar 3 terakhir ariff. silap2 hari bln blh masuk contest picture kiut miut. (MZ mmg murah rezeki :).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails