Friday, 11 May 2012

cuci2 mata @Pasar Minggu near Kuching

...
our supir bwk kami singgah kat Pasar Minggu (tak sure exact name tempat ni tapi dekat2 bandaraya Kuching gak ni)..
semua kaum yg dok luar Kuching esp Iban etc kuar utk jual hasil pertanian , kraft etc..pasar ni setiap sabtu&ahad setiap minggu

sayur2 sgt murah


siyes me sgt tertarik dgn pucuk paku ni...

my mom beli pisang hehhe kira snack food masa kami ronda2 Kuching :p

durian belanda!!

lada hitam

pisang tanduk!

me jakun gak tgk buah pinang ni hehhehe

 cuaca panas terik so me & my mom tak larat nak round2 semua sbb pasar ni sgt besar...
 

10 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

mesti murah barang2 yang dijual kat situ

ღ❤❣::MoMoE_kHuN::❣❤ღ said...

it's called pasar minggu satok... kamek dari Kuching... heheee...

ღ❤❣::MoMoE_kHuN::❣❤ღ said...

ohhh... lupe... sayur paku tu namanya Paku Midin... hehee... very hard to find nd even so a bit expensive klu susah di cari...

eima said...

klu tak kena timbang beg .. rasanye dah borong dah kot buahan tu kan

juelee said...

pucuk paku and durian belanda tu nampak menarik..

KiD said...

ni pasar jalan satok kah?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aahla pucuk paku tue mmg unik..selalu yg kita masak dah kembang2kan?

Mama Adam said...

Wow! Tergoda juga ngan pucuk paku tu

tiefazatie said...

bestnya...hee

Nana said...

rasa nye pucuk paku tu nama dia sayur midin kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails