Thursday, 17 May 2012

Antara buffet breakfast @hotel yg sgt BESH

kami sgt suka stay kat Concorde Shah Alam kerana menu buffet breakfast yg sgt bykkkkk choicenya and rasanya pun sedap , so even dh stay kat sini 3 kali pun memang tak jemu sbb kami sgt enjoy bab mkn2 tu :)


menunya sgt pelbagai..siap ada nasi kerabu, ada nasi tomato, ada sandwich, ada kuih muih yg sgt byk, ada noodle. ada roti canai, ada pilihan juice yg byk, ada fruits yg byk, ada kek, pastry, ada mcm2 lagi..memang tak larat nak try semua

me amik nasi kerabu

 then me amik bihun sup---jenis2 noodle nya sgt byk pilihannya

then me amik puding roti-----marvellous!

siyes syurga mknn ni :) :)

 

12 comments:

Kancilbiru said...

MZ, mmg best.. penah bbuka puasa dan lunch kat concorde ni. makanan dia variety, sangat puas hati :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

WAH SEDAPNYA, BEST KALO BANYAK MENU, TIME KITA PI GAMBng b4 this pun banyak menu

ira_kecik said...

salam kenal......

nampak menarik jer kan makanan2 tu....

Ezna said...

bestnyer...i suka concorde shah alam :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lagi? nak lagi.. lapar nie

Che Rosliza Che mat said...

nasi kerabu tue sedap hehehe..

Eliss Mie said...

x pernah lak mkn bfast kat situ kan tapi bulan puasa lagi heaven dia punya buffet nya :) esp seafood (hantu seafood katakan :P)

AyuArjuna BiGoshh said...

tak pernah tido kat concorde hehehe

Gieyana said...

Bestnyeeee..leh tmbah berat badan gk nie..:)

Chekgu Azrine said...

blm pernah makan n tido kat concorde..sure best..tgk makanan dia mmg nampak selera..hehehe

Nana said...

suke puding roti peberet

tiefazatie said...

wah..tgk pun nmpk sedap!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails