Wednesday, 23 May 2012

On board of Sarawak River Cruise | sweetest moments ever

..

awas : entry ini mengandungi bykkkk gambar

tiket sarawak river cruise--RM60 per adult, RM30 per child, and dpt 10% discount for each ticket kalau beli tiket sebelum 3 pm (considered early bird)--so of courselah me beria beli awal2 tiket ni heheh byk gak penjimatan 10% tu :) tiket ni me beli kat kaunter kat waterfront

@waterfront--mode excited tunggu nak naik River Cruise tu


 ni me snap kat dlm cruise--lower deck..ada tempat mkn ie utk special event/function

my family naik to upper decklah for better scenary and view

besarrr tali ni ;)

kami cari meja and kerusi kat upper deck tu...ada tayangan video psl sarawak

dpt air oren + kek lapis free as snack on the cruise..by this time i dh tak leh mkn kek ni sbb dh sgt2 muak--i dh mkn masa testing2 and beli kek kat dayang salhah

papa melayan anak2

my 2 lil herioes

pemandangan sepanjang sungai





 mommy & 2 kids




pic ber4








ramai tourist atas cruise ni





yayy dh sunset...

sunset background




my cinta hati

nilah keistimewaan sarawak river cruise--ada persembahan tarian!!

posing berdua--my mom tlg snap hehe

me & my mom :)--ada sunset tu

senyum2 kena paksa ker tu mr hubby heheh

zharfan kata--mama, org tu tak tutup aurat ie dancer tu punya pakaian ngeh ngeh ngeh

zharfan ler komen bab2 pakaian dancer ni hehhe
 my boys sukaaa tgk org dancing2 tu

semua guests dipelawa utk bergambar bersama dancers slps abis persembahan

truly amazing experience sbb boleh relax2 and mkn2 and tgk live show tu :) berbaloi2 even tix agak mahal pun :)

 

7 comments:

Em's Family said...

pandai zharfan komen.. :) menarik lah suzz cuti macam ni..

εïз mummyHaza εïз said...

bila lah turn me nak sampai kat sana.. :)

aslam said...

woww...bestnyanya... terasa nak honeymoon ke sana lak...

Myra Jay said...

Bestnyer...
Memang menarik ;)


**Teringin kek lapis jugak**

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

panas ek masa tue?

Chekgu Azrine said...

sweet je MZ and family...MZ sangat fotogenikla..hehehe

Ezna said...

amboiiii i tak pernah lak gi sini even dah 2 kali pergi...untung la u!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails