Tuesday, 8 May 2012

Di sini cinta berputik | Kuching

me & family berada di bumi Kuching dari 4 may 2012 hingga 6 May 2012...

antara aktivit wajib ialah berposing di trade mark Kuching ---sbg bukti me dh sampai kat sini heheh...

byk gak patung2 kucing di Kuching ni .. kebyknnya terletak di tgh2 bandar & jn raya yg sibuk...beria2 me berhenti kat situ sbb nak rakamkan saat2 manis itew...tak tau bila lagi me akan dpt jejak kaki ke sini...

flight LCCT-Kch mengambil masa lebih kurang sejam setengah..







 

14 comments:

mama rifQy said...

wah..mz !! na teringin nak g sabah sarawak..bile ntah ade kesempatan and poket tebal sket

Miss Sunshine said...

Seronok eh datang kuching....
Kuching putih bear kat roundabout tu, dekat dengan sekolah saya... ^_^

Eliss Mie said...

trademark laa kiranya ke kuching tempat ni yer :)

Mummy Princess said...

Saya dah pernah sampai kat sini tapi x sempat berposing kat dpn kucing2 ni. Insya-Allah bln 12 nanti akan ke Kuching lagik....wajib bergambo kat sini......

Chekgu Azrine said...

Dah lama xtgok bandar Kuching!!saya stay kuching dulu ms kecik..lama jgk..

Mooniqueen said...

Wahhh jauhnya.....apa yang best kak sane ye sis?

amiey lee said...

heheh tgk gmbar mz..teringat gmbar kta n sarah..hubby n ashraf tido dlm kete..kta n sarah yg beriya nak snap gmbar kat miow ni hahaha

tak sabar nak baca kisah mz plak ke sana

mama tisya said...

tu la sape p kuching sure posing kt cni...tk pernah smp lg kt kuching

ADEEYA said...

Me dah lama tak balik Kuching. RIndu2 :D

CantikHijabku said...

Sara penah pergi dgn husband. Tak dpt nak jalan2 sgt sebab badan rasa tak larat. Tido kat hotel je. Balik KL pegi check up baru tahu Sara pregnant. Sekarang baby dah 5 bulan.. :)

Peri PiA said...

i love kuching :)

Ezna said...

Mana gambar hotel u?...hehehe....:-)

Nida Mohd said...

Seronoknya..saya tak pernah sampai lagi kch

tiefazatie said...

meow!hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails