Thursday, 17 May 2012

Mari minum Nestle Yoghurt Bliss secara berjamaah | conso worth RM1k for 100 winners tu!

mari minum Nestle Bliss :) mana tau ada rezeki dpt menang hadiah bernilai RM1k..and sbb ada 100 winners conso, so chances to win tu agak besar lah jugak...boleh pilih hadiah (3 pilihan) bagi me yg paling menarik ialah pakej spa..anyway, GPnya pun ada 10 winners so..mana tau kan..tuah ayam nampak di kaki gitu :p

contest ni seriel number based (mcm lucky draw gaklah), POP adalah resit -kena beli Nestle Bloss Yoghurt Drink tu



borang/official entry form boleh download kat SINI



note : me asalnya tak suka minum Bliss ni, tapi bila dh try, then rasa suka plak :) try pun sbb join contest Mydin last year (menang conso dpt hamper nestle RM100)


 

10 comments:

SyUhAdA said...

bes nie..nak kena join lah..

mama tisya said...

mmg suka bliss..sedap

adianiez AIDA said...

wah! nak join ler. husben memang minum selalu. tiap minggu sure 3 botol kami beli :)

Lin Azlina said...

nestle selalu buat contest bagi hadiah yang best2...sy tak minat jugak nestle yogurt blissni tapi nak tryla jugak

Fieza79 said...

emm kembung perut mnum tuu..tp kalu dpt berbaloi..hehee

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh best ni :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

leh join ni, balqis pencinta air yogurt ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila memang minum bliss!

Nana said...

aa..nak join tp sy xsuke mnm
kang bli banyak2 sape nk mnm hehe

tiefazatie said...

wah..best2...ken join nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails