Tuesday, 22 May 2012

sambungan entry Parkson Baby Contest

..

konpom POP RM80 and boleh buat online submission. good luck to those joining!


 

7 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

:(
:(
Ayyunie dah nak masuk 38 bulan..
Tak leh join..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

:(
dah tak ada peluang nak join..ayyunie dah nak masuk 38 bulan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

:(
ayyunie dah nak masuk 38 bulan...

tiefazatie said...

kne tunggu ada baby la..hee

Krissu said...

Dah lambat. Tak sempat join.

Aida
burberry bag

eqin zai said...

masuk keputusan xtau pa pun senyap ja... nk tgk kat mna

Mama Zharfan said...

@eqin zai : ada my comper frens yg dh dpt call pun as winners..ie parkson dh call winners siap2 sblm publish result...kalau tak silap, result kuar kat newspaper esok..tu dari info yg i dpt from winners yg dh dapat call la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails