Friday, 11 May 2012

Promosi Hari Ibu merata2 | sesi merembat sandal @Bata

....

adik me bagi duit utk me beli hadiah bday me...so me pun singgah kat Bata..nak beli sandal utk pakai time umrah...then ternampak promosi ni..

so me end up beli my sandal harga RM60 and then tambah RM5 utk sandal my mom :) puas ati :)


 lupa/tak sempat snap pic sandal baru me...sandal kaler itam :p

note : uolls suka ker kasut/sandal brand Bata?

 

7 comments:

Fazlinil Irma said...

MZ.. kalau beli sandal mahal utk umrah. nti dkt sana bawak beg plastik utk isi kasut. bawak masuk dlm masjid letak tepi tiang bila solat.

kalau dkt masjid nabawi rak kasut dia sampai beratus2 no. kalau silap letak dan lupa no rak, jenuh nak cari.

dkt masjidil haram pulak banyak pintu. kalau letak dkt pintu A, keluar pintu B. sampai sudah takkan jumpa.

jd jalan selamat. bawak beg plastik dan bawa masuk sama.

masa umrah kalau yakin kasut bersih. boleh je bawa sekali tawaf dan saie.

insyaallah kat sana takde najis binatang atas jln raya. :)

kalau kasut hilang, jgn risau. selipar kat sana 5 riyal sedap dipakai. :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya, kita nak beli jugak la nanti..

Chekgu Azrine said...

suka jugak.. ada yg lelawa di mata saya.. hehehe

Hanim said...

Tepek la sini pic dua psg sandals itew...

Em's Family said...

thanks for this info.. kasut keje i, adalah kasut bata, untuk bertahun lamenyer, kasut pattern yang sama i beli walaupun rosak.. cuma sayangnya i perasan, sejak setahun dua ni, the quality macam jatuh sikit, tak berape best

tiefazatie said...

wah...best tue sis..dpt murah lg 2nd sandal nie..

Nana said...

Suka gak brand bata seleasa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails