Thursday, 3 May 2012

Takdirnya...menang tapi bukan rezeki saya..

dh lama me tak dpt call yg besh2 ie call psl menang apa2 hehe

tghari semlm..me dpt call dari Unilever--psl contest breeze....so me&my zharfan terpilih as one of 30 finalists...nak kena attend audition ari sabtu/ahad ni..me ckp me tak boleh attend sbb me holiday kat kuching...so kira disqualified lah...:( sedeynya....


nilah senarai hadiah2nya...meaning that 30 finalists tu kena attend audition utk menentukan hadiah utama until tempat ketiga...me ckp dgn PIC, tlg lah consider nama me utk conso kan , better than nothing sbb bukan sengaja me tak nak attend audition tu (utk masuk WHI)....dia kata nanti dia tanya her colleague...emmmm

memang some contests nak kena buat mcm2 utk dpt hadiah cthnya attend auditionlah, interviewlah, photoshoot lah etc etc....
contest yg paling syok ialah those yg direct kurier hadiah ke rumah...tak pyh susah2 nak attend prize giving or nak pegi collect hadiah gitu

 

11 comments:

Chekgu Azrine said...

takpe MZ.. ada rezeki lain nanti.. insyaAllah..

wah bercuti di kuching erk.. bestnya!!

mama_umar_maryam said...

hrp2 dptlah conso tu mz..klu x,dpt tgk mz & zharfan masuk WHI :)

shidasyakirin said...

sayangnya sbb lumayan gak hadiah dier..huhuh

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm...my anaqi dapat gak...tapi cam byk benda nak buat..1. Full photo of mother & child

2. Resume or biodata of mother & child

3. Relevant items to the child’s ambition e.g. Pets, paintings, sample foods/cake/biscuits, plants, football, jersey, etc.

dah la i bz nak jaga exam...huhu..so cuba buat yang sehabis baik :)

eima said...

alahai .... minta2 la diorg baik hati bg jg hadiah conso..... nk buat cam ne kan mmg tak leh attend.....

Pusat Bahasa Pelangi said...

Berminat nak join, tapi syaratnya anak kena umur bermula 6 tahun lah pulakkan...huhu...

Sama situasi MZ dengan kes saya yang nak ke sabah tapi ada event scha dan awal tu...kalau tak pergi disqualified walaupun dah umumkan sebagai pemenang..tak pe, may be ada hikmah disebaliknya kan..

Yup, sangat penat dan libatkan banyak kos kalau kena interview lah, photoshoot lah dan recording...nak2 yang duduk JB naik KL ni...but mostly contest yang Ayu join memang gitulah nampaknya...dari Dutch Lady, Jacobs, Bio-essence and akan datang Johnson pulak...

Apa2 pun enjoy...

diyadelicia said...

takpe la..mgkin ade rezeki yang lain buat kak!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah betul2 barulah takde budjet sendiri kuar kiki

Ummi Dania Yasmine said...

yg paling best hadiah Unilever. Me dapat Ipad terus kurier ke rumah!!!

Nana said...

xpe mz xde rezeki yg ini
banyak lg rezeki akan datang kan :)
sama la suke contest yg adiah nye tros sampai ke rumah
tu malas nak join contest kat magazine kena g kolek kt opis diorang
xde masa nak g kolek la..

tiefazatie said...

xpe sis..mana tahu ada rezeki lagi best utk sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails