Thursday, 31 May 2012

Rezeki dari Johnson&Johnson | menang cash

..

me dpt call dari PIC nama Jenny (agent yg menguruskan contest ni) masa me tgh attend event hari ibu harmoni tu (ari jumaat 25 may ptg)...katanya me one of conso winner..cek akan dihantar minggu ni..


me memang berdoa and sgt2 berharap menang conso sbb me nak hadiah cash tu.. :) doa termakbul..syukur Alhamdulillah..ramai gak comper yg menang contest yg sama..ayu zamzarina menang GP ie dpt PS pakej tu..:)

me ada byk kenangan manis dgn johnson2...dh 3 kali menang GP dgn johson2 in last few years :) ingatkan nama me dh kena blacklist, rupa2nya masih ada rezeki dgn J&J :)
 

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah suzz.kita tak sempat nak join...banyak menang tu

eima said...

fiza naman pun menang ... tahniah sis

mama tisya said...

adiah conso pn best cash rm 500 tahniah

Wansteddy Tales said...

Tak join cnts ni sebab xde fotogedik bersama damia heheh... kaau join pn mmg target yg conso je sbb GP tu mcm xworth it sngt. juz pakej PS. apa pn tahniah kak suzi, memang besh menang cash!

transformed housewife said...

tahniah. mmg muroh rezeki sokmo demo.

Lin Azlina said...

saya just beli jer POP nak resit tapi tak mengarang entri...tup tup dah tutup...kalo sy pun berharap nk cash jer..conso...xmo PS tu

Nana said...

wah tahniah
ayu dah semakin hebat mcm mz gak

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila lum dapat cek lagi..masih menunggu

Fai Shaklee said...

seronoknya menang contest. fai tak pernah lagi join mana2 contest... hihi :)

Jiji-Fify said...

Saya pon menang GP contest ni.. :P

Mooniqueen said...

Murah Nya rezeki...selalu menang contest ni kan...mesti tangan Ada ONG ni...hehe...

tiefazatie said...

wah..best2...berbaloi2..ifa lam dah xusha2 kontest nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails