Thursday, 24 May 2012

Selamat hari lahir yang ke-7 Ahmad Zharfan Shah

..
 dh 7 tahun masa berlalu..rasa mcm baru semlm mama melahirkan anakanda..
lately memang dh nampak anakanda sgt matang--sbg abg yg sulung kan..
dh pandai baca doa selepas setiap kali kita semua solat bersama..azan, iqamat..dlm keta pun anakanda suka berzikir2 mcm yg ustazah ajar kat sekolah (rasa tak sia2 byr fees anakanda kat sek swasta pun) nak masuk toilet anakanda akan baca doa kuat2 hehhe






and anakanda most of the times memang beralah dgn ariff..protective..kdg2 bergaduh tu standard lah :p
lately anakanda kerap tanya and mintak..nak baby ie nak adik lagi..ariff plak memang tak nak baby setiap kali ditanya..


anakanda juga dh pandai puji2 mama time mama dress up siap2 nak gi keje or kuar..anakanda kata mama nampak cantik and kdg2 anakanda kata mama nampak kurus (walhal mama bam2 recently :p)

anakanda dh pandai menabung..kumpul duit..anakanda tak guna pun duit yg mama bagi setiap kali pegi sekolah sbb balik dari sek, anakanda cepat2 simpan duit tu dlm kotak/tabung anakanda..


apa2 pun, u complete my life..anakanda telah menggembirakan kehidupan mama, anakanda adalah bukti cinta mama dan papa..

 mama sentiasa mendoakan kejayaan anakanda di dlm pelajaran, kehidupan dunia akhirat..amiin..
 All my love for u Ahmad Zharfan Shah bin Rohisham..

note : mama mohon maaf sbb tak buat bday party utk anakanda thn ni..sbb time constraint--ari ni mama naik flight balik amik nenek kat kg...tapi weekend lps papa dan mama dh bwk anakanda and ariff shopping2 toys sempena bday anakanda :) :) Insyta Allah thn dpn kalau ada rezeki kita buat bday party anakanda ok :)

 

13 comments:

Hanim said...

Hepy bday my beloved handsome nephew. Moga pnjg umur n jd ank yg soleh. Rindu pan...muuaahhhh!!!

Huda said...

Happy Birthday Zharfan, semoga jadi anak yang soleh yea..

Ijah EmoTemo said...

Happy Birthday Zharfan! Moga menjadi anak yg soleh! :)

mummy_ayu said...

happy 7th birthday to zharfan..semoga jadi anak yg soleh yer..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat Hari Lahir Zharfan, moga menjadi anak yang soleh harapan ayah dan bonda...

Semalam hari lahir nabil, selang sehari jer hari lahir zharfan :))

Eliss Mie said...

Happy birthday zharfan. semoga menjadi anak yang soleh, penyejuk hati mama & papa :)

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

Hepi besday Zharfan...
Siapa ada periuk kaca, boleh buat benda ni

Sidratul Muntaha said...

happy Birthday Zharfan

AyuArjuna BiGoshh said...

hepi besday zhafran...moga sihat dan ceria dan selalu... :)

juelee said...

happy beday zharfan.. smg menjadi anak yg soleh yg mebahagiakan hati ibu bapa dan taat pada perintah allah dan rasulNya..

eima said...

cepat je besar kan ... hepi besday zhafran....

εïз mummyHaza εïз said...

happy birthday abg Zharfan... semoga menjadi anak kebanggaan mama yek :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hepy bestday. tahun depan auntie nak datang besday party boleh? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails