Thursday, 10 May 2012

@Pantai Santubong

.....

destinasa pertama masa weolls ronda2 Kuching (5th May 2012, sabtu) ialah Pantai Santubong...approximately 1 hour leisure drive dari bandaraya Kuching..

sepanjang weolls cuti2 Kuching, memang me amik supir ie pemandu beserta avanza...total cost/rate RM360 which is quite reasonable sbb cover harga petrol, airport transfer and the driver as our tour guide.. :) tour guide kami sgt baik, frenly nama Abg Lan...:)




excited jalan kaki nak pegi tgk pantai

cuaca sgt baik ie panas terik

ada burung helang mcm kat Kuah, Langkawi

air surut time ni...around 10 am ni



mr hubby tak dpt bukak mata sbb silau hehhe--me, my mom, hubby and our 2 boys...ni guna timer ajer ni

2 hero kecik posing2

 ariff pakai spec mama, zharfan pakai spec papa

mama nak posing gak ;)

MZ syg mak MZ...sgt2...

muah2...

note : hari2 me buat entry psl cuti2 Kuching ;) tak leh one shot sbb nanti jd muntah ijau plak :p

 

8 comments:

Chekgu Azrine said...

Best dan cantik betul pantai santubong!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak muntah la suzz, kita suka je baca citer pasal vacation ni, cantik gambo2 smeua

Nana said...

tak pegi pon sini dulu
sebab tak cukup masa
mesti banyak borong kek lapis kan heheee

Ezna said...

Cantik gambar!!! i pun x muntah sebab i suka vacation. Buat 1 shot senang nak baca....hehehe

amiey lee said...

heee sweetttt

mama tisya said...

tkpe skit2 update gmbr so bole tgk puas2 sambil layan citer

tiefazatie said...

wah..sgt best nie!tp panas sikit la kan sis..

hanabunga said...

Eh ada lagu kan.hee suka sangat lagu sarawak tu! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails