Thursday, 10 May 2012

Shopping dengan penuh gumbira @Anakku The Curve

...........

ni 1st trip shopping2 @Anakku menggunakan vou hasil kemenangan -.truly rezeki anak2 me--syukur Alhamdulillah

Butik Anakku @The Curve adalah sgt besar, baru, moden, sgt byk pilihan items!! me dtg sini dgn my mom



then ternampak psl borang utk jd member...apa lagi me terus sign up ;)

hasil rembatan hari semalam
 t-shirt utk zharfan & ariff, baby wipes utk cukupkan RM150, and pyjamas utk ariff

the best part, dpt free gift sbb purchase above RM80

2 items as FOC gift ni..worth RM10.90

ni bilnya...me bayar RM0.80...tak terkata gumbiranya ;)
 ni membership card..RM10 for 2 years...boleh redeem mcm2 bila dh cukup points


 staff Anakku sgt frenly...Insya Allah there will be few more trips to Anakku :) nak beli bj2 raya utk my boys..



anyway, tujuan utama nak check harga stroller + baby car seat sbb nak ads for online sale kan :)

tiada yg lebih mengujakan melainkan shopping tanpa merabakkan poket ;)

 

9 comments:

amiey lee said...

hehehe besttttt

ayat mz last sekali buat kita senyum2 teringt masa dpt voucher jusco ritu..heeee..

mummy_ayu said...

wah..best tu dapat hadiah shopping la kiranya nie.. :-) memang best!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betul2 mmg best shoping tanpa kuar banyak sen hehe

Em's Family said...

setujuk.. setujuk jugak voucher boleh buat baju raya :)

Chekgu Azrine said...

once again..lucky u!!

Jaa said...

wah, kalau camni gayanya boleh shopping tak ingat dunia nih..heheh..

bagus2..yg lebih2 simpan utk raya nanti...

SYaMiLa said...

bestnya shopping sakan tp byr RM0.80 je...

mama tisya said...

sgt best shopping cz hanya kena byr 80sen je

tiefazatie said...

mmg sgt best nie sis...hope can be like u someday..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails