Sunday, 13 May 2012

@Sarawak Cultural Village

....

awas ini adalah entry bergambar

 

MZ & family berposing sampai lembam di sekitar Sarawak Cultural Village...tak masuk dlm pun, just posing2 kat entrance and then kat area souvenir shop..sbbnya my mom tak larat nak jln kalau round seluruh kampung budaya ni..entrance tix RM60 per pax...harga tix sama rate utk naik Sarawak River Cruise, so we chose to be on the Cruise sbb my mom tak payah nak berjln2 time naik cruise (my mom sakit lutut yg agak kronik)..pic time kami bercruise will be in other entries plak..






berlatarbelakangkan Gunong Santubong


zharfan yg snap pic ni..me tak bwk tripod so susah nak bergambar ber4


ni sculpture/arca Bujang Senang ie the famous man eater crocodile kat Sarawak

ni supir kami yg tlg snapkan


zharfan buat gaya main gitar tu

jom tgk peta




note : kenangan percutian MZ ni..

 

5 comments:

mama tisya said...

bole tahan mhl gk bayaran nk msk tu ye...

tiefazatie said...

wah..cantik2..heee

Cik Sibuk said...

salam,
aritu kita gi kucing pun gi sini..tapi x brapa best lah..yg menarik show tu aje..ngan budak2 jakun turun naik tangga kayu tu aje..
kalo tau ada river cruise kita pun pilih cruise kot..

Ezna said...

sebelah tu damai beach resort tempat i duduk dulu!! Tiket mahal kan?...

mamaRIFQY said...

mahai jugak ek tiket masuk sini..kan?? rugi tak bawak tripod..kalo x, leh bergambar 1 family!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails