Monday, 21 May 2012

Pasu sarawak buat MZ rambang mata

...
ni antara salah satu destinasi yg me kunjungi masa cuti2 sarawak ie tempat membuat & menjual pasu2 sarawak orginal punya!


siyes sgt byk pasu2 sarawak kat kedai ni

ni antara hasil rembatan my mom & me

my mom dh rambang mata--me lagi ler hehhe

mcm2 bentuk, size

mcm2 design





siyes sgt unik


masa ni mr hubby tunggu dlm keta dgn my kids and our supir..so my mom tlg snap kan pic ni heheh

me sgt berkenan yg bunga2 kalerful and timbul2 ni tapi beyond my budget lah plak heheh


mr hubby tlg snapkan -me & my mom :) slps siap beli pasu2..weolls beli then guna perkhidmatan kurier (3 hari dh sampai kat KL)--end up harga pasu sama harga dgn kos post daaa :p

uolls suka ker pasu2 gini..me suka ajer sbb suka deco2 umah ;)

 

13 comments:

Gieyana said...

Mmg cantik pasu2 nie kan..ritu pegi ✗ terjah pon tpt pasu nie..:)

- dieyana - said...

mesti mahal tu eh.. saya suka tgk, lebih suka yang simple n plain..main warna saja, nampak lebih moden..;-)

Nana said...

cantik gile pasu bunga timbul tu
saya bkn peminat pasu
tp saya suke beli utk mak saya

Chekgu Azrine said...

suka sangat...tp belum sesuai kot sebab anak2 tgh ganaih..hahaha

kakchik@ella said...

org kalau gi sarawak tak beli ikan masin, kek lapis dan pasu tak sah. mmg local product kat sana, kan.

ummiarissa said...

berapa harga paling murah ye pasu2 ni..memang lawa lah..guna kurier ye kalau hantar balik semenanjung...minat jugak ngan pasu2 ni..

Bee Haa said...

serius bunga2 kalerful and timbul2 tue sangat canteks... canteknyeee

Oyis said...

tu la br nak tanya diorg pos ke x ke smjg. rupanya pos, tp sgt2 mahal la plak huhu. tp mmg lawa pasunya. plg berkenan yg mcm boleh buh candle dlm tu, romantik!

tiefazatie said...

mmg rambang mata sis!haha

Mariatul Q said...

salam. sy minta izin nk ambil stu gmbr pasu sarawak kat atas sbgai bhn rujukan utk buku skrap sy.. tq...

Mama Zharfan said...

@mariatul Q : silakan :)

Cikwiya adamaya said...

Salam puan, nk tnya ni kt area mana n apa nama kedai?

Mama Zharfan said...

@cikwiya adamaya : emm i dh tak ingat sbb dh lama jugak ni i pegi holiday kat sana..and sbb ikut tour guide kan..so tak pasti sgt bab2 lokasi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails