Tuesday, 22 May 2012

Menang cat pun MZ hepi ajer

..
ari tu mr hubby ada menang shed compact/ stor yg portable and cute dari mgz RRenovation..
then MZ menang cat plak..dari magz yg sama---rasanya tak ramai readers magz ni heheh

ni previous issue yg mana MZ menang contest2 tu...latest issue dh ada kat pasaran, tak sure ada contest apa plak..

nilah contest cat tu...cat brand baru kot...10 winners for this contest


MZ dh selamat colllect pun catnya...base coat ajer ni, tapi special sbb anti fungus and anti crack etc tak sure berapa harga kalau kat kedai, may be dlm RM50 gak kot setin (5 liter) or may be cheaper--siyes tak reti nak teka harga cat hehehhe

note : my shed(store mini) dh sampai smlm..pic dlm digicam, then bateri lupa nak caj so tak leh transfer to lappy

4 comments:

eima said...

tahniah kak....
bleh cat rumah nanti

Nana said...

menang apa pon xkisah kan mz
janji menang hehe
sape tak suke menda free

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg perlukan cat. ok ila beli gak magzine tue

tiefazatie said...

wah..best pe sis..tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails