Thursday, 17 May 2012

@i-City Shah Alam

........

awas ini adalah entry bergambar ..kami pegi sini ari sabtu lps..sampai kat dlm i-city ni dh pukul 6.30 ptg..parking rate ialah RM10 per entry...kami hanya posing2 ajer, tak masuk snowwalk sbb tak plan nak pegi main snow..tix snow walk dlm RM40 per pax












zharfan pun nak posing mcm lil ariff la plak..dh berat sbb dh besar panjang ni hehhhe

 ariff  sibuk nak petik buah tu sbb dia ingatkan buah betul heheh





baju zharfan & ariff dua2 sgt loose...sbb me beli size 8 utk zharfan (tak de size 7, yg ada saiz 6 or 8 ajer) yg ariff punya plak sazi 4, tak de saiz 3, yg ada saiz 2 atau 4 ajer *sigh







memang ramai org posing2 kat icity ni :)

 

11 comments:

Nad @ MamaZakwanNayli said...

takpe kak..
bleh pakai lama baju tu ;)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sekali je kita pernah pi sana, walaupun dekat dengan rumah, cantik2 pic suzz

bada said...

tak pernah ge lg...

tiefazatie said...

wah..cantik2..ifa xpnah dtg pun//hee

Lin Azlina said...

cantiknya gambar sis....pergi sekali aritu tapi tak puas sebab nak ujan...

Chekgu Azrine said...

saya gi masa tahun 2010..masa tu tak banyak sangat benda dalam tuh.. tp stil syiok utk berPS..:-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oo..MZ pg siang?

ADEEYA said...

Hehe lampu tutup je pergi siang eh? :D

Liza said...

best posing2 cni sbb byk lampu kilau2...

intanloveamir said...

lil ariff npk cekci...hehehe...

mama tisya said...

bila nah nk smp cni..dlm list lama dh tp tk terpegi2 lg..ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails