Wednesday, 2 May 2012

Saya bahagia..| We can't have everything in life

bahagia adalah subjektif....

minggu ni saya sangat bahagia kerana org yg saya sayang ada di depan mata...
she's my mom :) my mom ada kat umah me-in fact me bwk my mom dtg ofis ni :) :)

----------------------------

i wish i could be in this pic....ni pic my fren yg convo kat Notts (nama Dr Yam) di samping her hubby and her professors kat Univ of Notts...


my convo july last year...kdg2 still teringat2 sbb me tak dpt attend peristiwa bersejarah dlm hidup me tu...
well...we can't have everything in life...yg penting kita mesti mensyukuri apa jua nikmat dan kebahagiaan yg kita kecapi hari ini :)





6 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

yr mom datang office? Aunty kena tunggu lama kat office yer?....

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz kem salam kat your mum .. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takpe nanti zharfan&ariff merasalah konvo kat sana. insya allah

tiefazatie said...

iya..xpe sis..janji kte bersyukur dgn apa yg kte dpt dan ada kan..

Oyis said...

yg penting K Suzie dah dpt PhD dan ilmu tu dpt dimanfaat kan... tp mmg benar, sedihnya rasa belajar penat2 tp x dpt attend konvo plak kan... saya x tau camne nasib ni. mcm x sempat this yr, kalo next ye, mcm x de duit la plak (at this moment so far)

Chekgu Azrine said...

yup...setuju MZ.. yg penting kita bahagia dan bersyukur sntiasa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails