Wednesday, 16 May 2012

Banana cheese | menggoda

....

pagi2  entry mknn la plak :p

selain ayam penyet bakar, mknn istimewa yg me plan nak mkn masa cuti2 kuching ialah pisang keju /banana cheese (sbb forumer kat forum cari suggest mkn benda ni)

so our supir pun singgah kat restoran ni


 nilah rupanya banana cheese tu...ie pisang goreng ditabur cheese parut then ada susu pekat..memang terangkat lah bila di mkn panas2 :)  me tapau ajer ni, harga RM5 (ingat2 lupa plak harganya)
 

yeszaa...me sempat gak mkn laksa sarawak -mestilah kan sbb dh sampai sarawak--me mkn time buffet breakfast kat hotel ajer..me dh biasa mkn laksa sarawak masa kat Notts sbb ada kwn dari Sarawak yg beria2 masak laksa ni..jgn tertipu yer, nama jer laksa tapi materialnya adalah bihun :)

happy teacher's day utk those yg bergelar pendidik!

 

9 comments:

CaDLyNN said...

nampak sedap!

AyuArjuna BiGoshh said...

siyes nampak sedap sangatttt

Peri PiA said...

memang nmpk menggoda sungguh xtau la ade mase mi pegi dah lame dah hehe,me penah merasa laksa sarawak kat sana mmg terbaik

ummiarissa said...

oh sedap juga ye pisang goreng tabur cheese dan susu,boleh buat sendiri ni..nak rasa juga macam mana..tapi dah dapt feel..memang sedap kan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lor ye ke guna mehoon?

tiefazatie said...

best kan banana cheese nie..heee

Chekgu Azrine said...

kalau g bandung.. pisang cheese dia terbaek.. nanti MZ gi la sana..

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

banana mmg sedap cicah dgn cheese. skarang ni popular powder cheese (cheese mcm wedges KFC tu). cicah dgn cheese mcm tu sedap...

Nana said...

sy mmg xtau pasal pisang cheese ni rugi tak baca info psl makanan heehe
tp klw g sarawal tu mmg seje makanan sarawak ptut cuba

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails