Wednesday, 2 May 2012

Rezeki menang perfume

....surat ni sampai ari isnin ptg..isnin tghari me dh pegi office InTrend utk collect my bonia watch...so nak kena pegi ofis inTrend lg sekali lah :) rezeki :)



ni promo contest tu..dlm InTrend Aug 2011

perfume ni harga RM282...ni 2nd bottle me won..last year menang hadiah yg sama (ruangan surat pembaca InTrend).. in case ada saper2 nak try pakai perfume ni, me nak let go at 40% discount :)

Alhamdulillah...tq InTrend :)
byk contest yg hadiah besh2 dlm InTrend, cuma result contest lambat kuar :)


10 comments:

Huda said...

bestnya..tahniah again!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sebab base slogan kot sbb tue lambat kuar

Mama Adam said...

Arghhhhh.... Nxt time nk try jugak la join contest. Hihi...

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah suzz :)

Nana said...

saya dah tak join contest mag
sebab nye adiah kena g kolek sendiri kan
kot klw menang susah nak g kolek haha berangan menang tu xjoin
tak de sape nk g kolek kan klw menang haahah

mama tisya said...

tahniah...aritu jam ni perume plak..best2

juelee said...

tahniah sis... saya skang jarang join contest mag sbbnye masa tu.. adoi kekadang dah beli tapi sampai dah hujung bulan lupa nak hantar form huwaa...

eima said...

wahhh tak minat perfume klu lama dah amik tu ..... 40 % byk tu ... tahniah
jaul la kat kengkawan tak pun hadiah kat sesape .....

tiefazatie said...

tahniah sis!murah betol rezeki nie..

tp itu la..bab2 dtg collect tue ssh sikit la..tue xjoin2..huu

Myra Jay said...

Myra ada menang 2 hadiah dari Magz, tp sebab kena collect kat KL sana, terpaksa 'burn' hadiah bernilai RM300..huuhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails