Saturday, 26 May 2012

Makan2 @Restoran Cerana, Cheras

...
last week adik i belanja mkn me & family, my mom and family kakak me mkn2 kat Restoran Cerana Cheras..restoran ni kat tepi hi way, landmark petronas, betul2 belakang petronas and 7-11

boleh pilih2 seafood mentah then order nak msk apa...not bad lah.

so mkn2 beramai2 ni, total bill RM370 :)

ni some of pics yg me snap--low quality sbb digicam ajer ni











happy weekend uolls!!

 

4 comments:

Em's Family said...

I rasa murah jugak lah suzz sebab yang makan ramai.. kat melaka sekarang dah mahalll.. i nak update cerite i pergi makan seafood kat sane tapi tak sempat2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila penh mkn sini. pd ila yg mhal adalah pemandangan kiki

Oyis said...

bestnya mkn ramai2 dgn family

Hanim said...

Best banget tuuu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails