Monday, 21 May 2012

Prize-giving Clinelle | a simple one

..

hadiah yg me menang dari contest clinelle ni...antara hadiah yg sgtlah lambat dptnya--jenuh menunggu sbb result kuar bln feb (masa tu ipad 2 masih harga RM1499, semlm ie bln may baru lah hadiah ni dpt kat tgn me, now ipad2 dh jd harga RM1199 pun..rugi RM300 tu!!

prize-giving berlangsung semlm pukul 1.30 pm at 1utama old wing concourse--ada road show Clinelle

 5 org GP dpt hadiah ipad 2, mr hubby adalah one of the 5 winners

me and wansteddy..1st time me jumpa wan :) wan byk menang hadiah besh2 thn ni :)

note : ipad2 dah bertukar tgn pun semlm...

 

7 comments:

Nana said...

ipad lagi...besnye

Lin Azlina said...

cepat jer bertukar tangan.. lambatnya nk dapaterk.. rm300 susut nilai

putri_roh said...

eh.. saya ade kat situ smlm.. lalu nak gi makan kat pizza hut... ehhe... kalau tau suzie ade situ bleh gi tangkap gambar sama.. ekekeke....

Em's Family said...

congrats!! u ni boleh jadi pengumpul tegar ipad hehehe

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh tahniah mz... mnang ipad lagi gitu... mau jual ke?? hehheh

Chekgu Azrine said...

tahniah MZ..

tiefazatie said...

wah..best gle!tahniah sis!

jumpa ngan sis wan eh..best kan..sis wan hebat gle kot!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails