Friday, 18 May 2012

Penumpang ANEH di belakang keta MZ

...lately Ariff selalu buat perangai sbb dia tau nanti mama nak tinggal dia for 2 weeks

ada satu pagi tu, dia berkeras nak bwk Chicky naik keta pagi2 sblm me antar dia pegi nursery UIA --Chicky ni sama size/lagi besar dari Ariff



ish ish ish senyum2 ajer pak guard UIA bila nampak penumpang ni kat seat belakang :p


8 comments:

Che Rosliza Che mat said...

hahaha...suspen jer..ingatka jembalang mana menumpang kat belakang...

ADEEYA said...

Hahaha besarnya penumpang :D

Eliss Mie said...

comelnya penumpang itu :)

Chekgu Azrine said...

chomel jek.. hehehe

fiqas said...

layan je lah mama..seb baik satu je, klu penuh seat belakang, nak kata apa kan...

tiefazatie said...

comel gle!hee

deqlis said...

nak peluk2x jer penumpang MZ nie...so cute!!

Hanim said...

Lawak sguh ariff. Tsengeh2 cik teh baca posting ni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails